افزایش تولید مرغ در استان بوشهر

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی بوشهر گفت: در ۲ ماه گذشته قیمت مرغ به هرکیلو ۱۰۰ هزار تومان هم رسید؛ اما با سیاست گذاری‌های وزارت جهاد کشاورزی و تامین نهاده و جوجه یک روزه، افزایش تولید داشته ایم.

سید عبدالحسین موسوی فرد افزود: در کشور از ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در ماه به ۱۳۵ میلیون قطعه جوجه ریزی درماه رسیدیم که در کل کشور و استان بوشهر این فراوانی عرضه موجب کاهشی شدن قیمت‌ها شده است به گونه‌ای که هم اکنون قیمت مرغ در بازار استان هر کیلو ۸۰ تا ۸۱ هزار تومان است.

وی اضافه کرد: با توجه به تولید مناسب در استان و جوجه ریزی در تیر و مرداد روند کاهشی قیمت را خواهیم داشت تا به قیمت مصوب ۷۵ تا ۷۳ هزار تومان برسیم.

موسوی فرد ادامه داد: پیش بینی می‌شود تا یک ماه آینده باید برای خرید تضمینی و جمع کردن مرغ گرم در بازار اقدام شود تا مرغدار متضرر نشود.

وی در زمینه قیمت گوشت قرمز نیز گفت: اوایل سال افزایش قیمت گوشت قرمز را داشتیم که علت این افزایش، کاهش عرضه دام زنده در میادین و کشتارگاه‌ها بود و ریشه در وضعیت مطلوب بارندگی، تامین نهاده‌ها و جبران خروج دام‌های مولدی بود که سال‌های قبل کشتار شده بود و از سویی شرایط اقتصادی ایجاب می‌کرد دامداران، دام خود را یه خوبی عرضه نکنند.

موسوی فرد بیان کرد: در این زمینه در یک ماه اخیر روزانه ۱۲۰ تن گوشت کشتار از سیستان و بلوچستان تامین شده که پیش بینی شده تا چند روز آینده این میزا به ۲۵۰ تن در روز برسد سهم استان بوشهر هم روزانه ۳ تا ۴ تن بوده که در صورتی که به ۱۰ تن در روز برسد قطعا” روند کاهشی قیمت گوشت قرمز هم تسریع می‌شود.

وی عنوان کرد: این گوشت قرمز شامل گوشت گوساله بدون استخوان و گوشت گوسفندی به صورت شقه وارد استان می‌شود که قیمت در فروشگاه‌های منتخب هر کیلو ۳۵۰ تا ۳۷۰ هزار تومان است.

موسوی فرد افزود: پیش از این گوشت قرمز ۴۰۰ تا ۴۴۰ هزار تومان برای هر کیلو در شهر بوشهر عرضه می‌شد که در چند روز اخیر به هر کیلو ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: هیچ گونه محدودیتی در واردات گوشت گرم و میزان توزیع آن وجود ندارد و برای خرید آن به هیچ گونه صف یا حواله دولتی هم نیاز نیست.