گردشگری خوراک در کاروانسرای مشیرالملک برازجان

غذا‌ها و نان محلی در کاروانسرای مشیرالملک برازجان برای پذیرایی از گردشگران و روزه‌داران پخت می‌شود.

به گزارش توز، در تعطیلات نوروز برای پذیرایی از میهمانان و روزه‌داران غذا‌ها و نان محلی در کاروانسرای مشیرالملک برازجان پخت می‌شود.

گردشگری خوراک یکی از حوزه‌های مهم و جذاب صنعت گردشگری در استان بوشهر است.

با توجه به همزمانی بهار قرآن و بهار طبیعت، تلاش شده است این موضوع در ساعات نزدیک به افطار انجام و پس از اذان مغرب عرضه شود.

بسیاری از نان‌های محلی استان بوشهر، چون مشتک ناری در فهرست میراث‌فرهنگی کشور به ثبت رسیده است.